SöndaG

Gillar inte söndagar, de är bara en onödig påminelse om att en vecka snart börjar. Men jag ska inte vara så negativ, ska på kräfskiva och så är ju Valvakan idag (missa inte!) ska bli lite spännande tycker jag. Nu ska jag klä på mig och följa med mamma och rösta, sen blir det plugg tack E för att du kom på den andra läxan.
Nu måste jag börja "face the fact att det är söndag" och börja röra på mig, för jag har verkligen mycket att göra idag och jag vet inte hur jag ska hinna med allt (!?) :O 

- förlja med och rösta

- Bild + reflektion

- NO- NP

- EN - föredrag

- Matte (dia, tab)

- Titta på valvakan + Kräftskiva

 VS  

Allt avgörs ikväll!

Kram Solí


Lördag

Igår satt jag och plugga till 21.00, men sen drog jag ut och träffa Viola och henne vänner som var super trevliga! Vi gick sen till nypan där det var massa folk, träffade massa raketen-människor och andra trevliga prickar. Vid 12 tiden börja vi rulla, så jag och en annan tjej (therese) tog sällskap, men jag var så sugen på godis så vi åkte runt på tuben tills vi hitta en godisautomat :) Hur som helst var det en trevlig kväll.
tyvärr kunde jag inte lägga upp några bilder från igår för måste installera nåt program då -.-



En bild på mig och Viola för ganska länge sen haha dock inte såå seriösa!

Kram Solí


BLOOOOGAA...

Är ganska tråkigt faktiskt.. har typ aldrig något att säga men ändå är det liiiitee kul hehe. :)
Vi bloggar aldrig, vi borde börja blogga lite igen men vi har nästan aldrig tid för det är så mycket plugg..
Jaja, vi slänger väl in något inlägg ibland! Snart ska jag träffa Felicia, får se vad vi hittar på för kul. Har världens träningsvärk så hoppas hon inte vill gör något som kräver att jag måste flytta mig från soffan... hehe.
Nu knackar det på dörren, måste gåå!
Bild på mig och Felicia från i somras. <3

Tillbaka från våran sommar - paus!

Hej hej, det Soli och Emma här (Amandha hälsar från Turkiet)! Som ni ser på rubriken, så är vi tillbaka från vår sommarpaus. Och guess what? Vi har såå mycket att dela med oss av från sommaren;festerna vi gått på, människorna vi träffat, mysiga kvällar med tjejerna och självklart har vi förevigat många av de magiska ögonblicken bild!
Nu tror jag vi fått fram det vi ville säga i just det här inlägget.
I dag blir det än kväll ute på stan och sen nattbio med brudarna,
våga heja om ni ser oss, vi bits inte!
Visst är vi hetare än någonsin? ;)

RSS 2.0